Lingurita ARROW OSCILANTA NICHELATA ATOMIC 9G MICA


Descriere Lingurita OSCILANTA NICHELATA ATOMIC 9G MICA de la ARROW



Conform legislatiei din Romania, produsele cumparate de pe ABDComputer.ro  se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor conform OUG 34/2014. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. 

Vezi aici model formular de retragere

 

 

 
Produsele primite cu defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a All Birotic Devices Trade & Service S.R.L in termen de 48 de ore de la primirea produsului. All Birotic Devices Trade & Service S.R.L nu poate inlocui produsul cu unul identic, se va restitui contravaloarea produsului.

Produse nefunctionale la primire sau colete deteriorate:

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la primirea acestuia puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati primirea lor. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

 

Conditii generale de returnare:

All Birotic Devices Trade & Service S.R.L nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre All Birotic Devices Trade & Service S.R.L cade in sarcina Clientului.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa (intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului) pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat. In cazul in care produsul este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:
Ordonanta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative  

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
http://www.legi-internet.ro/index.php?id=61

modalitati de livrare ABD Computer

Oferim LIVRARE GRATUITA pentru orice comanda care depaseste valoarea de 200RON cu TVA si in limita a 5Kg


In cazul expeditiilor in afara retelei curierului rapid se adauga 1 RON cu TVA pentru fiecare km efectuat.

 

VanatorulPescar garanteaza o livrare prompta si sigura a produselor comandate.

Livram coletele prin reteaua de curierat rapid Nemo Courier in toata Romania. Pentru localitatile din afara Romaniei va oferim libertatea de a alege modalitatea de transport preferata, urmand ca costurile de livrare sa fie suportate de catre destinatar.

Dupa expedierea produselor, clientul va primi un email care contine:

  •         - detalii despre livrarea produselor
  •         - numarul de identificare al coletului (AWB)
  •         - numele companiei de curierat cu care a fost trimis.

Pentru a urmari statusul comenzii in timp real, poti accesa site-ul firmei de curierat.

Expediere in aceeasi zi  

Comenzile receptionate pana la ora 1500 se expediaza in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi procesate in ziua urmatoare. 

In localitatile din Romania unde exista sedii Nemo Courier, coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii.

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul All Birotic Devices Trade& Services a platii contravalorii facturii proforme.

Atentie! Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in 30 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii neincluse in pachetele standard si pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentru pretentii juridice. Toate comenzile vor fi confirmate telefonic, iar acceptarea comenzii de catre Vanatorul Pescar se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) din partea Vanatorul Pescar catre cumparator. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.